L’esport un mitjà per educar en valors

Esports (futbol sala)

Hem trobat en l’esport un mitjà per educar en valors i promoure hàbits saludables entre els infants i els joves que hi participen. L’activitat esportiva genera creixement personal, ja que un mateix ha de ser constant i esforçar-se per aconseguir els reptes i auto superar-se dia a dia. També crea identitat i cohesió grupal, on el respecte a la diversitat i a les capacitats dels companys i dels adversaris és un pilar fonamental. A més a més, l’experiència es fa extensiva a les famílies, creant vincles i relacions de complicitat i convivència més enllà del camp de joc. En definitiva, l’esport ens brinda una gran oportunitat per créixer, per fer barri, i caminar cap a una societat millor.

El nostre projecte de fubol sala ofereix dos dies d’entrenament entre setmana, i un dia de competició a la lliga oficial els caps de setmana. Tots els infants que hi participen estan federats i els equips formen part del Consell Esportiu Barcelonès Nord. Actualment comptem amb 4 equips de diferents categories i una escola de futbol.

Enllaços d’interès d’aquests serveis

  • MUTUA
    Per realitzar correctement el protocol d’actuació en cas de necessitat, i poder anar a la mútua esportiva escolar contractada pel Consell Esportiu del Barcelonès Nord, en cas d’accident, heu de seguir el protocol següent que trobareu a l’enllaç dins d’aquesta mateixa pàgina:
  • Calendari

T’agrada la nostra feina?

Et convidem a formar part de l’associació i compartir experiències i coneixements amb nosaltres.