Destinat a infants i joves de 4 a 17 anys

El Centre Obert Barnabitas

El Centre Obert està destinat a infants i joves de 4 a 16 anys que, generalment, són alumnes de centres educatius del territori (Amor de Déu, Catalunya, Túrbula, Pompeu Fabra, etc.).

El nostre, és un centre inclusor, per aquesta raó el centre acull a infants i joves amb necessitats específiques a nivell social i familiar, de fet molts d’ells estan becats gràcies al programa Proinfància, però també està obert a nens i nenes en situacions normalitzades que busquen una activitat extraescolar de qualitat, ja sigui reforç escolar, tallers o activitats lúdiques dins el marc del lleure educatiu.

Algunes de les activitats diàries que realitzem son: berenar, esbarjo, reforç escolar, esports, tallers, ludoteca, racó de lectura, informàtica, manualitats, sortides…

Aquest espai és pels infants i pels joves, per oferir-los la oportunitat d’aprendre i créixer d’una forma diferent i divertida, conjuntament amb altres companys i companyes i al costat d’un equip educatiu que vetllarà pel seu benestar i desenvolupament psicològic, emocional i social.

En aquest projecte hi estan implicats professionals de diferents titulacions: educadors socials, integració social, animadors socioculturals, psicòlegs i monitors de lleure. Així com voluntaris i estudiants que fan les pràctiques en el nostre centre i vénen derivats de diferents instituts o empreses.

T’agrada la nostra feina?

Et convidem a formar part de l’associació i compartir experiències i coneixements amb nosaltres.