Inscripciones abiertas del nuevo curso

Benvinguts curs 2013-2014!

L’Associació Juvenil Barnabitas donará aquest dilluns dia 23 la benvinguda al nou curs 2013-2014, amb una festa oberta a la que están convidats tots els nens i joves del barri i del municipi.

A la festa, que s’iniciarà a les 17.30h al carrer Mare de Déu del Carme, 72, Barri Sant Joan Baptista, podran gaudir de divesos tallers, inflables, jocs gegants, i moltes sorpreses… i per finalitzar un berenar.

Agraïm la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, concretament del departament de ciutadania, Isabel Marcuello, el qual han realitzat d’interlocutor per poder parlar amb la diputació de Barcelona, a través de la Diputada de cultura i regidora Mireia Hernández, per prestar-nos els jocs gegants i els inflables, també a La Caixa i al MCECC de la Fundació Pere Tarrès per el seu suport.

Us esperem a tots i totes!

 

Gran participació en la festa

La festa d’ahir va ser un èxit de participació, on nens i joves van passar una tarda diferent, tallers, manualitats, jocs gegants, inflables, espai d’informació del projecte educatiu del centre obert, etc. Finalitzant l’acte amb un berenar popular.

Agraïm la col•laboració del departament de ciutadania de l’ajuntament de Sant Adrià de Besòs, el departament de cultura de la diputació de Barcelona, el *MCECC de la Fundació Pere Tarrés i a La Caixa.

Salutacions.