Campanyes

És el pas previ perquè un projecte es pugui dur a terme, el que permet que la societat conegui quin és el propòsit que perseguim.

  • El nostre objectiu és sensibilització, mobilització i buscar els millors recursos humans, materials i / o econòmics per dur a terme projectes solidaris.
  • La nostra missió igualtat d’oportunitats per a tothom, especialment nens i joves en situació de vulnerabilitat. 
  • També col·laborem amb entitats socials en campanyes de solidaritat.

CAP NEN SENSE JOGUINES

Volem arribar a més infants…

Fent aquesta valoració i amb un nombre creixent de participants i beneficiaris, es pretén que el Nadal de 2018 suposi un punt d’inflexió en el desenvolupament d’aquest projecte.

Per una banda, es pretén ampliar el nombre i el perfil d’infants i famílies beneficiàries.

Les circumstàncies socioeconòmiques actuals comporten que cada cop a més famílies del barri de Sant Joan Baptista els hi resulti dificultós afrontar el Nadal i per tant, cada cop són més els infants que no reben cap joguina per Reis. Fins i tot, en les famílies que participen en altres projectes de l’entitat, cada cop és més freqüent que es donin dificultats per cobrir les quotes de material a les escoles.  

Per aconseguir-ho, caldrà ampliar substancialment la xarxa d’entitats, serveis, i comerços per a fer la difusió en el territori.

A més, es pretén incorporar a grans empreses que puguin col·laborar amb material divers -com joguines o material d’oficina- o que puguin ajudar a sufragar les despeses de la gestió i execució del projecte.

Es tracta de tenir en compte les circumstàncies socioeconòmiques actuals i la repercussió que aquestes tenen en la vida de les famílies i els infants, i d’intentar compensar les mancances derivades per a un nombre major d’infants

GRAN RECAPTE D’ALIMENTS

Un any més, la nostra associació col·laborarà en un acte solidari com a coordinadors en la recollida d’aliments a l’Alcampo de Sant Adrià, al GRAN RECAPTE del Banc d’Aliments els dies divendres 30 de novembre i dissabte dia 1 de desembre de 9 a 21 hores.

Tens l’oportunitat de col·laborar en aquesta campanya i també participar com VOLUNTARI / A.

Fes un gest solidari i es converteix en voluntari per una bona causa.

Per obtenir més informació i poder inscriure’t en un torn podeu trucar de dilluns a divendres de 9 a 14 hores al telèfon 93 463 70 42

Gràcies a tots i especialment al Banc d’aliments per la gran tasca social que realitzen.

Ens esperem!

CALENDARIS SOLIDARIS 2019

Un any més la Residència de Gent Gran Mossèn Antón de Sant Adrià del Besòs, realitza un CALENDARI SOLIDARI, en aquesta ocasió hem estat els seleccionats i la recaptació de fons serà destinada íntegrament per a la nostra associació, per al projecte CAP NEN SENSE CASAL D’ESTIU , per ajudar les famílies més desfavorables.

Agraïm la seva solidaritat públicament i us animem a tots a col·laborar per aquesta causa. Podeu comprar els calendaris a la residència de gent gran Mossèn Antón, també a Milar-Ràdio Glòria o a la nostra entitat.

Per a més informació al telèfon 93.462.70.42 o al nostre correu-e barnabitas@ajbarnabitas.org

T’agrada la nostra feina?

Et convidem a formar part de l’associació i compartir experiències i coneixements amb nosaltres.