Casal d’estiu 2016

La nostra associació acaba d’obrir les inscripcions per al nostre casal d’estiu, un estiu diferent on nens i joves a partir dels 4 anys podran gaudir de 5 setmanes, del 27 de juny al 29 de juliol, d’un espai meravellós, on aquest any el nostre centre d’interès serà ELS CINC SENTITS.

Tenim cinc sentits, cinc sentits per descobrir el món que ens envolta i compartir-lo amb els altres. A través dels nostres òrgans podem veure, escoltar. tastar, olorar i tocar. Partirem dels propis sentits per descobrir l’entorn de forma vivencial, i a l’hora experimentar amb tots ells, ja que, amb ells podem experimentar amb el nostre cos les sensacions que proporcionen elements com la sorra, l’aigua, els aliments, els perfums, altres objectes quotidians, etc., proporcionant una gran font d’informació.

El casal es realitzarà al Col·legi Catalunya, recordar que les places són limitades, podeu informar-vos de dilluns a divendres de 9 a 12 hores a la Plaça Mossèn Antón, barri Sant Joan Baptista, o al telèfon 93.462.70.42.

Us hi esperem.